Mulder ziet kansen bij Feyenoord: Atlético heeft daar echt moeite mee

Mulder ziet kansen bij Feyenoord: "Atlético heeft daar echt moeite mee"

28-11-2023 13:48 Laatste update: 13:49

Youri Mulder denkt dat er voor Feyenoord genoeg kansen zijn tegen Atlético Madrid dinsdagavond. De analist vertelt bij Rondo dat vooral de defensie en het middenveld een belangrijke schakel kunnen zijn bij de Rotterdammers. Het verrassingseffect moet de Spanjaarden omver blazen.

"Die eerste wedstrijd tegen Atlético hebben ze natuurlijk heel goed gespeeld", vertelt een enthousiaste Mulder over het Champions League-affiche. "Toen verdiende Feyenoord het om te winnen. Alleen Atlético is wel echt zo’n ploeg die uit het niets een goal kan maken. Dat is hun kracht, het is echt een winnaarsploeg. Daarom is het lastig om tegen ze te spelen. Maar je krijgt wel kansen om te spelen."

Mulder ziet bij de tegenstander van Feyenoord ook genoeg pijnpunten. "Atlético heeft op het middenveld soms echt moeite om gesloten te zijn. Dat kan Feyenoord dan juist weer heel goed. Op dat middenveld elkaar goed vinden. Wat Feyenoord ook heel goed doet, is het inschakelen van de verdedigers. Dat backs dat doen zie je wel vaker, maar je ziet David Hancko ook twee/drie keer in de zestien meter komen. Feyenoord heeft heel veel verrassingen."