We mogen bij PSV bij dezen feliciteren, niet te stoppen in Nederland

"We mogen bij PSV bij dezen feliciteren, niet te stoppen in Nederland"

26-11-2023 23:46
2

Het is klip en klaar, aldus Wesley Sneijder: PSV wordt kampioen. De foutloze koploper van de Eredivisie wordt zelfs al gefeliciteerd door de recordinternational.

"Ik heb het al vanaf het begin gezegd en ik kom er niet op terug", zegt Sneijder tegen Wilfred Genee in een video van Veronica Offside. "PSV gaat geen wedstrijden meer heel makkelijk verliezen in de Eredivisie. Je ziet het ook weer tegen FC Twente (0-3, red.)... PSV is niet te stoppen, in de Nederlandse competitie zéker niet."

Volgende week zondag staat nummer één PSV tegenover nummer twee Feyenoord in De Kuip. Sneijder vindt dat de Rotterdammers niet zo ver zijn als de Eindhovenaren. "Ik denk dat PSV ook van Feyenoord gaat winnen, absoluut. De selectie van PSV vind ik breder en meer kwaliteit hebben. Dat is doorslaggevend in deze wedstrijden."

"We mogen bij PSV bij dezen feliciteren", besluit Sneijder zonder twijfel over de 'aanstaande kampioen' van Nederland. Na dertien speelrondes is de ploeg van Peter Bosz nog zonder puntenverlies. Feyenoord heeft zeven punten minder.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.