Courtois ziet grote onzekerheid bij Club Brugge: Dat voel je in de kleedkamer

Courtois ziet grote onzekerheid bij Club Brugge: "Dat voel je in de kleedkamer"

26-11-2023 10:32
4

Club Brugge kent opnieuw een moeilijk seizoen en kan maar niet overtuigen in de Jupiler Pro League. Tegen Oud-Heverlee Leuven staat Ronny Deila al met het mes op de keel om punten te pakken. Imke Courtois denkt te weten waar één van de problemen ligt.

Volgens haar zorgt de onzekerheid naast het veld over de mogelijke verkoop van Club Brugge ervoor dat de ploeg op het veld ook minder voor de dag komt. "Al zegt Mignolet dat het verkoopproces niet doorsijpelt tot in de kleedkamer, Verhaeghe en Mannaert zijn wellicht meer bezig met de overname dan met het sportieve zoals transfers op lange termijn", klinkt het bij De Zondag.

Courtois zag hetzelfde al eens gebeuren in het vrouwenvoetbal, waar Standard moeilijkheden kende. "Het doet me denken aan heel wat jaren geleden toen bij Standard vrouwenvoetbal totaal geen prioriteit was voor voorzitter Bruno Venanzi. Integendeel. Dat voelden we echt wel tot in de kleedkamer", geeft ze aan.

Club Brugge was de voorbije jaren dé topclub van ons land, maar eindigde vorig seizoen slechts op de vierde plek in de stand. Deze campagne stond het bij het begin van deze speeldag ook slechts zevende.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.