Toch geen vertrek bij Cercle: 'Rechterhand Muslic blijft bij de Vereniging'

Toch geen vertrek bij Cercle: 'Rechterhand Muslic blijft bij de Vereniging'

24-11-2023 22:18

Cercle Brugge is bezig aan een goed seizoen en wist al flink wat indruk te maken. Daarvoor kreeg trainer Miron Muslic al flink wat lof, maar ook het werk van zijn assistenten is niet onopgemerkt gebleven. Bijna zorgde dat zelfs voor een vertrek.

Bij Cercle Brugge is Rahdi Jaïdi namelijk de assistent van Muslic en levert hij ook heel goed werk. Volgens iDiski Times stond hij ook op vertrekken bij de Vereniging en kon de assistent-trainer hoofdcoach worden bij de Tanzaniaanse topclub Simba SC.

Jaïdi had naar verluidt al een persoonlijk akkoord bereikt met de club, maar in de laatste 48 uur kwam daar nog verandering in. De Tunesiër besloot om zijn looneisen in laatste instantie nog te verhogen, wat niet in goede aarde viel bij het bestuur van Simba. De club besloot dan ook om een andere trainer op te zoeken.

Jaïdi blijft daardoor bij Cercle Brugge en zal de Vereniging niet opnieuw verlaten. Dat deed hij in het verleden wel al eens, toen hij in 2021 assistent-trainer was, maar na zes maanden vertrok om hoofdtrainer te worden van Esperance Tunis. Een jaar later keerde hij uiteindelijk toch terug naar Cercle.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.