Mignolet neemt het op voor bekritiseerde Deila: Hebben stappen gezet

Mignolet neemt het op voor bekritiseerde Deila: "Hebben stappen gezet"

22-11-2023 21:05
3

Ronny Deila werd afgelopen zomer aangesteld als de nieuwe trainer van Club Brugge, maar staat al hevig onder druk. Hier en daar wordt er zelfs al gesproken van een ontslag. Dat ziet Simon Mignolet liever niet gebeuren.

Voor de doelman van Club Brugge is het duidelijk dat Deila nog tijd verdient bij Club Brugge. Van een ontslag mag dan ook geen sprake zijn. "Dat vind ik wel", vertelt de doelman van Club Brugge bij Het Nieuwsblad.

Een seizoen zoals vorig jaar wil hij dan ook liever niet. "Drie trainers in één seizoen, zoals vorig jaar: dat heeft ons niet geholpen. Ook dat proces heeft tijd nodig", klinkt het.

Mignolet gelooft dan ook dat het met Deila nog goed zal komen bij Club Brugge. "In Europa kwamen zijn accenten ook al beter tot uiting, terwijl dat in België nog moeilijker loopt. We spreken veel met elkaar. Ik vind dat we de laatste wedstrijden al stappen hebben gezet", besluit hij.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.