'Magic Max' Lestienne mag hopen op mooie prijs na succesjaar in Singapore

'Magic Max' Lestienne mag hopen op mooie prijs na succesjaar in Singapore

22-11-2023 22:45 Laatste update: 23-11-2023 07:09
1

Maxime Lestienne blijft indruk maken bij Lion City Sailors FC, één van de topclubs in Singapore. De ex-speler van Standard en Club Brugge heeft er een succesvol seizoen achter de rug en mag nu hopen op een mooie prijs.

Bij LC Sailors, waarmee Lestienne vicekampioen werd, was Lestienne het voorbije seizoen dé grote uitblinker. Hij werd topschutter met 25 doelpunten in 24 partijen en was ook goed voor maar liefst 21 assists. Dat kan hem nu ook een individuele prijs opleveren.

Zo werd Lestienne genomineerd voor de prijs van Speler van het Jaar. Samen met Seia Kunori van Albirex Niigata FC en Ryoya Taniguchi van Balestier Khalsa maakt hij kans op de prijs. Voor Lestienne een mooie bekroning na een sterk seizoen.

Lestienne, die bij LC Sailors nog een contract het tot het einde van dit kalenderjaar, trok in de winter van medio 2022 naar de club uit Singapore. De ex-speler van Club Brugge, Standard, PSV en Genoa was in 63 wedstrijden goed voor 42 doelpunten en 51 assists.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door The Sailors ⚓️ (@lioncitysailors.fc)

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.