'KRC Genk hoeft niet te vrezen na Rangers-geruchten over De Condé'

'KRC Genk hoeft niet te vrezen na Rangers-geruchten over De Condé'

22-11-2023 17:07 Laatste update: 18:31
3

Philippe Clement werd recent aangesteld als de trainer van Rangers FC en lijkt van plan om nog enkele bekenden naar Schotland te halen. Zo werd Dimitri De Condé zelfs even genoemd, maar bij KRC Genk moet men niet vrezen voor een vertrek.

Vanuit Schotland klonk het opvallende gerucht dat Rangers FC eraan dacht om De Condé weg te halen bij Genk. De Head of Football van Genk zou een belangrijke rol kunnen gaan spelen bij de Schotse topclub, maar zover komt het niet.

Volgens Het Laatste Nieuws was er namelijk nog geen enkel contact tussen beide partijen en lijkt De Condé ook gewoon bij Genk te gaan blijven. Hij werd de voorbije jaren al meermaals gelinkt aan een vertrek naar een buitenlandse club, maar tot een overgang kwam het nooit.

Ondanks de grote interesse bleef De Condé bij Genk en verlengde hij afgelopen zomer zijn contract ook bij de Limburgse club. Zijn huidige verbintenis loopt nog tot minstens 2029 bij de Limburgers.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.