'Inter wil Buchanan aantrekken, maar Club Brugge gaat voor contractverlenging'

'Inter wil Buchanan aantrekken, maar Club Brugge gaat voor contractverlenging'

22-11-2023 17:35 Laatste update: 18:31
8

Club Brugge zal in januari de transfermarkt opgaan en zoekt nog naar versterking. Daarnaast moet het ook vrezen voor het vertrek van enkele pionnen. Eentje daarvan is Tajon Buchanan, al kan zijn toekomst nog een opvallende wending krijgen.

De Canadese flankspeler werd afgelopen zomer al in verband gebracht met Inter, dat uiteindelijk besloot om Buchanan niet in huis te halen. In Italië valt echter te lezen dat de ex-ploeg van Romelu Lukaku komende winter opnieuw een poging zal wagen om Buchanan aan te trekken. Al is het ook niet zeker of het ook zover zal komen.

Bij La Gazzetta dello Sport klinkt namelijk dat Club Brugge niet happig is om Buchanan zomaar te laten gaan. Sterker nog, het is naar verluidt van plan om het nog tot 2025 durende contract van de Canadees te verlengen.

Daarmee lijkt Club Brugge nog toekomst te zien in Buchanan, al kan het ook louter een tactiek zijn om zijn transferprijs op te drijven. Voorlopig kwam Buchanan 64 keer uit voor Club Brugge, waarin hij goed was voor vijf doelpunten en elf assists.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.