‘Anderlecht toont interesse in 18-jarige Madjed van het Zweedse Hammarby’

‘Anderlecht toont interesse in 18-jarige Madjed van het Zweedse Hammarby’

20 november - 21:17 Laatste update: 22:20
3

RSC Anderlecht zit achter de handtekening van de achttienjarige Montader Madjed aan, meldt het Zweedse FotbollDirekt. Madjed is een rechtsbuiten en komt op dit moment uit voor het Zweedse Hammarby IF.

Anderlecht is niet de enige club die achter Madjed aan zit. In de afgelopen zomerse mercato bracht het Nederlandse Heerenveen een bod uit van 1,2 miljoen euro, dit werd afgewezen. Naast Heerenveen hebben ook FC Twente, FC Nordsjaelland, Real Sociedad, Lecce en Venezia interesse getoond.

Madjed zijn contract loopt nog tot de zomer van 2025 bij Hammarby IF. Hierdoor kan Hannarby nu nog een flink prijskaartje aan de rechtsbuiten hangen. Volgens transfermarkt heeft Madjed een huidige transferwaarde van 1 miljoen euro.

Madjed kwam tot nu toe zestien duels uit in de Zweedse competitie Allvenskan. Zeven keer mocht Madjed starten in de basis. In deze zestien duels wist Madjed in totaal eenmaal te scoren.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.