'Na 12 jaar is Modric op weg naar uitgang bij Real: bestemming lijkt bekend'

'Na 12 jaar is Modric op weg naar uitgang bij Real: bestemming lijkt bekend'

19 november - 23:46
2

Na twaalf seizoenen lijk Luka Modric Real Madrid aankomende zomer te gaan verlaten. De 38-jarige middenvelder lijkt zijn huidige contract, dat tot de zomer loopt, uit te dienen en vervolgens een stap te maken naar Saudi-Arabië, zo meldt het Spaanse Sport.

'Het afscheid zal plaats gaan vinden aan het einde van het seizoen, wanneer het contract afloopt', schrijft het medium. Naar verluidt speelt het mee dat Modric niet altijd meer zeker is van een basisplaats bij de Koninklijke. De Kroaat begon dit seizoen in negen van de dertien wedstrijden op de bank.

De bestemming lijkt bekend, zo stelt Sport, dat meldt dat er in Saudi-Arabië een groot contract klaarligt voor de middenvelder, die in 2018 nog de Ballon d'Or won. Ook in de laatste transferperiode deden Saudische clubs pogingen om Modric tot een overeenkomst te verleiden, maar allen kregen zij nul op het rekest.

Ook de zaakwaarnemer van Modric, Borja Couce, heeft zich al uitgesproken over een eventuele overstap naar de Saudi Pro League. "Er was deze zomer al interesse, van een club uit de hoofdstad en nog een andere club. Luka’s focus ligt bij Real Madrid, maar een transfer naar Saudi-Arabië is niet uitgesloten als er een goede aanbieding komt."

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.