LIVE-Discussie: Rode Duivels leggen Azerbeidzjan op de pijnbank

LIVE-Discussie: Rode Duivels leggen Azerbeidzjan op de pijnbank

19-11-2023 16:50 Laatste update: 18:59
68

De Rode Duivels nemen het namens de EK-kwalificatiepoule op tegen Azerbeidzjan. Als de manschappen van Domenico Tedesco winnen dan is het statuut van reekshoofd binnen.

De Rode Duivels zijn al gekwalificeerd voor het EK, maar kunnen nog groepswinst pakken. Oostenrijk staat momenteel twee punten voor op België. Tedesco kiest voor de verwachte verdediging. In het middenveld krijgt Vranckx zijn kans naast Mangala en Trossard. Voorin moeten Doku, Lukaku en Bakayoko voor het gevaar zorgen.

Opstelling Rode Duivels: Casteels, Castagne, Faes, Vertonghen, Theate, Mangala, Vranckx, Trossard, Doku, Lukaku, Bakayoko

Azerbeidzjan heeft niets meer te winnen of te verliezen, maar toonde zich al een paar keer een stugge tegenstander. Een paar dagen geleden won het nog met 3-0 van Zweden. De Azeri’s tellen zeven punten uit zeven wedstrijden. De heenwedstrijd eindigde op een zuinige 0-1 zege van de Rode Duivels.

Opstelling Azerbeidzjan: Mahammadaliyev, Cagarquiliyev, Kryvotsiuk, Mammadov, Haqverdi, Bayramov, Mahmudov, Israfilov, Isayev, Dadashov, Emreli

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.

No Poll