'Ratcliffe ziet Italiaanse legende als dé aangewezen man voor Manchester United'

'Ratcliffe ziet Italiaanse legende als dé aangewezen man voor Manchester United'

18-11-2023 13:01

Manchester United staat voor een aantal enorme veranderingen de aankomende tijd. Sir Jim Ratcliffe staat op het punt om een kwart van de clubaandelen over te nemen. Volgens The Telegraph is Paolo Maldini de belangrijkste kandidaat om de nieuwe sportief directeur te worden bij United in de ogen van Ratcliffe. 

Maldini verliet afgelopen juni zijn grote liefde AC Milan na een geschil met de nieuwe eigenaren van de club. De oud-topverdediger was sinds 2018 actief als technisch directeur bij de Rossoneri. Nu zou de Britse miljardair Ratcliffe de Italiaan naar Manchester willen halen om een belangrijke functie binnen te club te vervullen.

Maldini is niet de enige kandidaat voor de rol bij de Engelse topclub. Ook Ricky Massara, die het geweldige duo vormde met Maldini achterin bij Milan, Lee Congerton (Atalanta) en Andrea Berta (Atlético Madrid) zouden op de lijst staan. Maldini en Massara zijn beiden gratis op te pikken.

Na zijn vertrek bij Milan kreeg Maldini een aanbieding van de Saoedi-Arabische club Al-Ittihad, maar dat heeft hij afgewezen, weet AS Diario. Maldini zou graag weer werkzaam zijn bij een enorme club als Manchester United.