‘Newcastle bezocht Debast (Anderlecht) tijdens duel van de Rode Duivels’

‘Newcastle bezocht Debast (Anderlecht) tijdens duel van de Rode Duivels’

18-11-2023 12:16
25

Zeno Debast is ondertussen een ware titularis bij RSC Anderlecht. De Rode Duivel wordt dan ook nauwlettend in de gaten gehouden door Europese topclubs. Ook Newcastle United zou interesse hebben in de jonge verdediger.

Newcastle United heeft naar verluidt een persoonlijk bezoek gebracht aan Anderlecht en België verdediger Debast als onderdeel van hun interesse in de getalenteerde centrale verdediger.

De Franse nieuwssite Jeunes Footeux beweert dat de Magpies de ontwikkeling van de 20-jarige middenvelder de afgelopen maanden nauwlettend in de gaten hebben gehouden. Ze voerden hun 'zoveelste' verkenningsmissie uit toen ze eerder deze week de 1-0 overwinning van België op Servië bijwoonden.

Jeunes Footeux beweert dat Anderlecht Debast in de komende twaalf maanden wil verkopen. Een zomertransfer zou volgens de publicatie waarschijnlijk zijn nu de verdediger het laatste jaar van zijn huidige contract ingaat. Er staat ook in dat Newcastle concurrentie zal ondervinden van een niet nader genoemde Bundesliga-club.