Deman over Duits avontuur: ''Ik had een klap nodig om sterker terug te keren''

Deman over Duits avontuur: ''Ik had een klap nodig om sterker terug te keren''

18-11-2023 09:15 Laatste update: 09:23
3

Voor Olivier Deman is dit het eerste seizoen in de Bundesliga in zijn voetbalcarrière. De Rode Duivel is regelmatig basisspeler bij Werder Bremen. Dat hij het zover heeft geschopt, schrijft hij toe aan Bernd Storck.

Eén specifieke periode onder Storck is Deman in het bijzonder bijgebleven. ''Van alles wat me al overkwam, heeft die periode onder Bernd Storck me misschien wel nog het meeste deugd gedaan. Mijn carrière ging altijd crescendo, ik werd nooit afgeremd. Ik had een klap nodig om twee keer zo sterk terug te keren'', vertelde Deman aan Het Nieuwsblad.

Precies die stimulans had Deman nodig. ''Eigenlijk moet ik Storck dankbaar zijn. Hij heeft een vuur in mij aangewakkerd om nog harder te werken'', aldus de middenvelder van Werder Bremen.

Deman maakte afgelopen zomer de overstap van Cercle Brugge naar Werder Bremen voor 4 miljoen euro. Bij Werder Bremen heeft de middenvelder inmiddels 7 Bundesliga-wedstrijden gespeeld, waarin hij 1 doelpunt maakte en 1 assist gaf.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.