Bakayoko vol zelfvertrouwen: ''Ik denk dat ik geen limieten heb''

Bakayoko vol zelfvertrouwen: ''Ik denk dat ik geen limieten heb''

17-11-2023 09:35
10

Johan Bakayoko is in topvorm en laat dit zien bij zowel PSV als de Rode Duivels. Dit roept de vraag op hoe ver de snelle aanvaller het kan schoppen in zijn carrière. Bakayoko sprak over zijn potentieel.

Aan zelfvertrouwen ontbreekt het de jonge PSV-aanvaller zeker niet. ''Kan ik geen antwoord op geven, want ik denk niet dat ik limieten heb'', vertelde Bakayoko aan Het Laatste Nieuws.

Er werd ook een vergelijking gemaakt met Ronaldo, die voor clubs als Barcelona, Real Madrid, Internazionale en AC Milan speelde. ''Ik voel aan mezelf nu dat ik nog niet ben waar ik moet of kan zijn. Ik denk dat ik het hoogste niveau aankan'', aldus Bakayoko.

Bakayoko speelde dit seizoen 12 wedstrijden voor PSV in de Eredivisie, waarin hij goed was voor 2 doelpunten en 6 assists. Daarnaast leverde het snelle talent ook 1 assist en scoorde hij 1 doelpunt in de Champions League.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.