Jong Oranje wint maar nipt van Gibraltar, Ohio (Standard) is matchwinnaar

Jong Oranje wint maar nipt van Gibraltar, Ohio (Standard) is matchwinnaar

16 november - 22:10
2

Jong Oranje heeft zichzelf donderdag niet van de beste kant laten zien. In een matige pot wist de ploeg van Michael Reiziger slechts één keer te scoren tegen het nietige Jong Gibraltar. Noah Ohio (Standard Luik) was met zijn ene doelpunt de gevierde man.

In het stadion van Almere City kwam Jong Gibraltar op bezoek. Oranje kwam prima uit de startblokken, nadat Ohio kon scoren uit een goede voorzet van Million Manhoef. Daarna zakte het echter flink in en kon Jong Oranje er wel een aantal keer uitkomen, maar kwam er geen zee aan kansen zoals je verwacht tegen Gibraltar.

Dit zette zich eigenlijk ook door in de tweede helft. Jong Oranje oogde nonchalant en bleef wat rondtikken, waardoor er weinig gevaar kwam. Voor de ploeg van Reiziger is de winst op Gibraltar genoeg om ongeslagen te blijven in de EK-kwalificatiepoule. Flitsend en overtuigend was het echter allesbehalve. Het gat met de nummer twee in de poule, Georgië, is nu al vijf punten. Maandag is Jong Zweden de tegenstander voor Jong Oranje.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.