Tavolieri: ‘AS Monaco denkt aan Warleson (Cercle Brugge) na sterke prestaties’

Tavolieri: ‘AS Monaco denkt aan Warleson (Cercle Brugge) na sterke prestaties’

15-11-2023 21:04 Laatste update: 23:16
2

Warleson, de doelman van Cercle Brugge, heeft flink wat indruk gemaakt tijdens de Brugse derby tegen Club Brugge. Zijn optreden is ook AS Monaco, de hoofdaandeelhouder van Cercle Brugge, niet ontgaan, weet transferjournalist Sacha Tavolieri. De derby eindigde in een 0-0 gelijkspel. Warleson moest zich meerdere malen strekken en wist op fraaie wijze zijn doel schoon te houden.

Warleson was de absolute uitblinker tijdens de match tussen Club Brugge en Cercle Brugge. Monaco denkt er nu over om Warleson over te nemen van Cercle Brugge, zodat de huidige doelman Philipp Köhn meer concurrentie ervaart bij AS Monaco. De Monegasken geloven dat Warleson de ideale kandidaat is om Köhn die concurrentie te bieden.

Warleson is met Cercle Brugge zeer degelijk begonnen aan dit Jupiler Pro League-seizoen. Cercle Brugge staat op de zesde plaats en heeft na 14 matchen 22 punten behaald. In deze 14 matchen kreeg Warleson 14 tegendoelpunten en zes keer hield hij zijn doel schoon.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.