OFFICIEEL: Gabechava versterkt de scoutingafdeling van KAA Gent

OFFICIEEL: Gabechava versterkt de scoutingafdeling van KAA Gent

15-11-2023 18:18 Laatste update: 18:32
4

Mikha Gabechava komt over naar KAA Gent, de Georgische scout komt het team van Head of Scouting Marco Verheuge versterken. Hierdoor krijgt het scoutingapparaat van Gent er een nieuw gezicht bij, nadat de voormalige Head of Scouting Samuel Cardenas in oktober opstapte.

Gabechava is afkomstig van FC Dinamo Tbilisi, daar was hij actief als Head of Scouting. Gabechava mag nu bij De Buffalo’s aan de slag, de Georgiër is dankbaar voor de mogelijkheid. “Een speciaal bedankje naar Marco Verheuge voor het mogelijk maken van deze ongelofelijke kans”, deelt Gabechava via X.

Gabechava blikt terug op zijn evaringen bij Dinamo Tbilisi. “Terwijl ik mijn hoofdstuk bij Tbilisi beeindig, na een jaar vol voldoening, is mijn hart gevuld met dankbaarheid. De ervaring is bijzonder geweest, herinneringen opgebouwd voor het leven. Ik wil iedereen binnen de club bedanken in hun rol voor mijn persoonlijke en professionele groei. Jullie support is zeer dierbaar”, besluit Gabechava.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.