Goed nieuws voor Club Brugge: 'Meijer zou over week terug kunnen trainen'

Goed nieuws voor Club Brugge: 'Meijer zou over week terug kunnen trainen'

15-11-2023 11:30
1

Bjorn Meijer (Club Brugge) raakte geblesseerd bij Jong Oranje. Meijer moest de strijd staken bij de beloften van Nederland en onderging meteen een medisch onderzoek. Even snel werd duidelijk dat de linksachter niet mee zou kunnen doen tijdens de interlands. Een tegenvaller voor Club Brugge, maar uiteindelijk lijkt die mee te vallen. 

OnsOranje liet dinsdag via de officiële kanalen weten dat Meijer geblesseerd is geraakt en dat er er geen vervanger opgeroepen wordt voor de verdediger van Club Brugge. Tomas Taecke stelt nu een aantal Club-fans gerust. De journalist van Het Laatste Nieuws laat in een tweet weten dat de blessure lijkt mee te vallen en dat Club Brugge hem niet (lang) zal moeten missen. 'Goed nieuws over Meijer', lezen we in de tweet. 'De linksachter heeft last aan de laterale band van de linkerknie, maar zou de groepstraining over een week kunnen hervatten.'

Jong Oranje speelt in de komende periode tegen Gibraltar en Zweden in de strijd om plaatsing voor het EK. Verdere bekende namen bij Jong Oranje zijn: Ruben van Bommel, de zoon van Mark van Bommel. Ian Maatsen, de linkervleugelverdediger die met Burnley en Vincent Kompany kampioen werd in het Engelse Championship. En Noah Ohio, de 20-jarige spits van Standard.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.