Hazard traint mee met zoon bij derdeklasser: ‘Hij kwam zelf met het voorstel’

Hazard traint mee met zoon bij derdeklasser: ‘Hij kwam zelf met het voorstel’

15-11-2023 11:47

Eden Hazard mag dan wel gestopt zijn met voetballen, toch vind je hem nooit ver weg van het voetbalveld. De voormalige kapitein van de Rode Duivels stond op het oefenveld van de Spaanse derdeklasser Rayo Majadahonda. Zijn oudste zoon speelt bij de club. 

Yannis Hazard is twaalf jaar en speelt bij de jeugd van de Madrileense club. De jonge telg van Eden zal ongetwijfeld zijn best gedaan hebben, wanneer zijn vader mee trainde. Op Relevo, een Spaanse sportwebsite, lezen we dat Hazard trouwens zelf met het idee kwam. 

“Wat moest ik zeggen toen hij met het voorstel kwam? Het is voor ons een genoegen om zo’n voetballegende bij ons te hebben. Hij is zo een aardige kerel. Carlos, de coach van Yannis, bekende dat het de gelukkigste dag van zijn leven was”, lezen we op Relevo.

“Hij vond het geweldig. Al zei hij op een bepaald moment wel dat zijn tong uit z'n mond hing”, klinkt het bij clubcoördinator Adrián Costa. “Eerst werd er getraind op passing, nadien deden we rondo’s en werd er geoefend op het houden van balbezit. Als afsluiter was er een wedstrijd van 20 minuten."

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.