Vermoedelijke elf Rode Duivels: ‘Tedesco geeft kans aan jongelingen’

Vermoedelijke elf Rode Duivels: ‘Tedesco geeft kans aan jongelingen’

15-11-2023 07:00 Laatste update: 08:26
56

De Rode Duivels nemen het vanavond in een vrienschappelijke interland op tegen Servië. VoetbalPrimeur brengt de verwachte elf van Domenico Tedesco naar buiten.

Het is de verwachting dat Tedesco met nieuwe namen zal starten en enkele jongens een kans zal geven. Het kan ook zijn dat er in een ander systeem wordt gespeeld. Voorin starten mogelijk Carrasco, Openda en Bakayoko.

Op het middenveld zien we Mangala, Trossard en Tielemans. In de verdediging krijgt mogelijk Deman zijn kans in de basis. Ook Theate, Faes en Castagne worden verwacht al cirkelt de naam van Al-Dakhil ook rond. In doel staat Koen Casteels.

Vermoedelijke opstelling Rode Duivels: Casteels; Castagne, Faes, Theate, Deman; Mangala, Tielemans, Trossard; Bakayoko, Carrasco, Openda

Vermoedelijke opstelling Servië: Milinkovic-Savic; Milenkovic, Veljkovic, Pavlovic; Gudelj, Lukic, Zivkovic, Kostic; Tadic, Vlahovic, Mitrovic 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.