'België – Servië verhuist mogelijk naar Leuven en achter gesloten deuren'

'België – Servië verhuist mogelijk naar Leuven en achter gesloten deuren'

14-11-2023 21:10
4

De Rode Duivels spelen woensdag een oefenmatch tegen Servië. Momenteel ligt het veld van het Koning Boudewijnstadion er onvoldoende goed bij om te voetballen. Volgens Sportwereld staat Oud-Heverlee Leuven klaar om de nationale ploeg te helpen. Helaas zal dat achter gesloten deuren moeten gebeuren.

De voorbije uren en dagen kreeg Brussel te maken met heel wat regenval. Het Koning Boudewijnstdion deelde in de malaise. Het veld van het stadion lijkt (goed) voetbal momenteel niet mogelijk te maken. Afgelopen weekend speelden RSCA Futures en Deinze nog op de Heizel een competitiematch in de Challenger Pro League. Dat was nefast voor het veld.

De voorbije uren werd er naar een oplossing gezocht en die werd gevonden bij Oud-Heverlee Leuven.Het King Power At Den Dreef Stadion wil de Rode Duivels en Servië gerust ontvangen. Moest de wedstrijdleiding het veld van het Koning Boudewijnstadion afkeuren, dan kan de match verplaatst worden. De match in Leuven zal niet toegankelijk zijn voor fans.

Lotto Park geen optie
Er zou ook gevraagd zijn of RSC Anderlecht het Lotto Park beschikaar kon maken, maar dat is geen optie. Anderlecht ontvangt dra RWDM en twee keer Standard.

Zondag staat de EK-kwalificatiematch tussen België en Azerbeidzjan op het programma. Die match zou wel gewoon afgewerkt worden in het Koning Boudewijnsstadion.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.