Gerucht: 'Chelsea wil Nusa in januari strikken, maar niet voor de hoofdprijs'

Gerucht: 'Chelsea wil Nusa in januari strikken, maar niet voor de hoofdprijs'

14-11-2023 20:28
13

Antonio Nusa toonde dit seizoen al een paar keer zijn klasse. Het Noorse talent staat in het buitenland ook hoog aangeschreven. Volgens Fichajes wil Mauricio Pochettino Nusa tijdens de volgende transferperiode naar Chelsea halen.

De interesse van Chelsea in Nusa is niet vreemd. Ook afgelopen zomer was er interesse uit Londen voor de winger. Tot een transfer kwam het niet. Pochettino is de 18-jarige Noor wel blijven volgen en zou nu volgens de geruchtmolen zijn club gevraagd hebben om een nieuwe poging te wagen om Nusa te strikken.

Club Brugge hoopt voor Nusa 30 miljoen euro te vangen. De Spaanse bron meent evenwel dat Chelsea momenteel niet meteen bereid lijkt dat te betalen. Een bijzondere stelling, want afgelopen zomer was de club wel bereid ver te gaan voor Nusa.

Bij Club Brugge ligt Nusa nog onder contract tot medio 2027. Momenteel ligt de Noor in de lappenmand door een rugblessure. In 17 optredens kwam hij dit seizoen aan 938 speelminuten, 2 goals en 3 assists.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.