'Juventus biedt zich aan als mogelijke nieuwe bestemming Manchester United-paria'

'Juventus biedt zich aan als mogelijke nieuwe bestemming Manchester United-paria'

13-11-2023 23:02

Juventus heeft een oogje op Manchester United-paria Jadon Sancho. Volgens Fabrizio Romano heeft De Oude Dame geïnformeerd naar de Engelse aanvaller, die overhoop ligt met hoofdtrainer Erik ten Hag.

Door een opmerkelijke uithaal op X naar Ten Hag is Sancho, die zijn excuses weigert aan te bieden, uit de selectie gezet bij United. Alles wijst erop dat het niet meer goed gaat komen en dus mag de Engels international deze winter uitkijken naar een nieuwe club. Het was al duidelijk dat er interesse is vanuit het Midden-Oosten voor Sancho, maar nu maakt Romano bekend dat Juventus ook belangstelling toont.

De interesse is momenteel nog niet concreet. Juve zou inzetten op een huurdeal en wil Sancho alleen halen als Man United voor een deel van zijn salaris op blijft draaien. The Red Devils wachten eerst nog op een bod voor een definitieve transfer. Daar gaat de voorkeur van de club namelijk naar uit.

Sancho, die nog altijd maar 23 jaar oud is, kwam twee jaar geleden voor 85 miljoen euro over van Borussia Dortmund. Een gelukkig huwelijk is het echter nog niet geworden tussen de aanvaller en United. Zijn oude vorm heeft Sancho nog amper aan kunnen tikken, terwijl dit niet de eerste keer is dat hij om disciplinaire redenen uit de selectie is gezet door Ten Hag.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.