Van Landschoot over het ontslag van Grosjean bij Deinze

Van Landschoot (Deinze): “Spelersgroep stond voor 200 procent achter Grosjean”

13 november om 21:32

Jellert van Landschoot, de linksbuiten van KMSK Deinze, reageert op het ontslag van hoofdtrainer Marc Grosjean. Eerder kwam naar buiten dat een gedeelte van de spelersgroep van Deinze de training heeft geboycot, van Landschoot geeft aan dat de spelers niets van het ontslag van Grosjean begrijpen.

Van Landschoot vertelt dat het ontslag van Grosjean bij Deinze als een donderslag bij heldere hemel was. “Wij hadden dit niet zien aankomen. Er leek geen enkel vuiltje aan de lucht. Het was maandag een onwezenlijke training want dit nieuws diende bij iedereen nog goed door te dringen”, citeert Het Nieuwsblad van Landschoot.

Van Landschoot deelt verder dat de spelers van Deinze nog meer dan volledig achter de hoofdtrainer Grosjean stonden. “De spelersgroep stond voor 200 procent achter Marc Grosjean die uitstekend werk heeft geleverd. We hebben via het bestuur geen argumenten voor zijn ontslag gekregen. Wij moeten ons als spelers/werknemers bij die beslissing neerleggen en hard verder werken”, besluit van Landschoot.