Delaney (Anderlecht): “Felicitaties aan Gent, want zij speelden heel goed”

Delaney (Anderlecht): “Felicitaties aan Gent, want zij speelden heel goed”

13-11-2023 20:38
10

Thomas Delaney, de ervaren middenvelder van RSC Anderlecht, is lovend over KAA Gent na het 1-1 gelijkspel in de KAA Gent Arena. Delaney zag dat het een moeilijke match was voor paars-wit in de Jupiler Pro League tegen Gent.

Delaney geeft aan dat Anderlecht het erg moeilijk had op bezoek bij Gent. “We werden een beetje versmacht. We hebben goed verdedigd, maar eenmaal over de middellijn hadden we het moeilijk. Maar als je op een slechte dag een punt pakt, dan is dat niet zo slecht”, citeert Sporza Delaney.

Delaney vertelt verder dat zowel Gent als Anderlecht niet veel kansen konden creëren. Wij creëerden niet veel kansen en zij ook niet, maar we hadden het gevoel dat we echt moesten knokken voor een punt. Het is een goede ervaring om ondanks een punt bij een goed team toch ontgoocheld te zijn in onze prestatie. Felicitaties aan Gent, want zij speelden heel goed”, besluit Delaney.

Door het gelijkspel blijven Anderlecht en Gent op de tweede en de derde plaats staan in de Jupiler Pro League. Koploper Union SG won thuis met 3-0 van KV Kortrijk en is hierdoor uitgelopen. Union staat op 34 punten, paars-wit op 28 en De Buffalo’s op 27.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.