Meijer verdedigt Deila bij Club Brugge: Hij kan ze er moeilijk zelf in trappen

Meijer verdedigt Deila bij Club Brugge: "Hij kan ze er moeilijk zelf in trappen"

12-11-2023 21:02
38

Bjorn Meijer, de linkervleugelverdediger van Club Brugge, springt na het 0-0 gelijkspel tegen Cercle Brugge in de bres voor zijn hoofdtrainer Ronny Deila. Club Brugge kon niet winnen van Cercle, maar had meer dan genoeg kansen om drie punten aan het duel over te houden.

Meijer legt uit hoe het volgens hem kwam dat Club Brugge niet tot scoren kwam tegen Cercle Brugge. “Waarom het 0-0 bleef? Te veel schoten op de keeper en te weinig in de hoeken. Of het niet meezat of het een gebrek aan concentratie was, dat is moeilijk te zeggen. Het is gewoon lullig”, citeert Sporza.

Meijer springt in de bres voor zijn hoofdtrainer Deila bij Club Brugge. Volgens de Nederlander kan Deila weinig aan het resultaat doen. “De coach kan wel zeggen dat de kansen erin moeten, maar iedereen weet dat. Als we zo spelen, kan hij niet echt veel meer doen. De trainer kan de kansen er moeilijk zelf in trappen, hé”, besluit Meijer.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.