Rode Duivel Casteels maakt rentree in Bundesliga maar gaat twee keer in de fout

11-11-2023 10:41
1

Koen Casteels maakte vrijdagavond zijn rentree in de Bundesliga. De Rode Duivel kampte al een maand met een ontsteking aan de buikspieren. De Wolfsburg-doelman moest zich maar liefst 4 keer omdraaien op bezoek bij Borussia Mönchengladbach. VfL Wolfsburg verloor met 4-0.

Tomas Cvancara en voormalig STVV-speler Rocco Reitz vloerden Casteels tot twee keer toe in de eerste helft. Bij het tweede doelpunt ging Casteels in de fout. Hij wilde Aster Vranckx aanspelen maar gaf de bal zo aan de tegenstander, waarna Reitz kon afmaken. Ook bij de 3-0 ging Casteels niet vrijuit. Alassane Pléa kon in minuut 71 de voorsprong vergroten tot 4-0, wat meteen ook de eindstand zou worden.

Geen geslaagde rentree voor Casteels. Sebastiaan Bornauw en Aster Vranckx kwamen ook allebei 90 minuten in actie voor Wolfsburg. In het klassement doet Mönchengladbach een goede zaak en springt met deze overwinning over Wolfsburg naar de negende plek.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.