Verschaeren krijgt donderdag eerste minuten bij Anderlecht: Geen pijn meer

Verschaeren krijgt donderdag eerste minuten bij Anderlecht: "Geen pijn meer"

10-11-2023 21:33
9

RSC Anderlecht neemt het zondag op tegen KAA Gent en hoopt daarin het goede seizoen extra in de verf te kunnen zetten. Verder is het ook uitkijken naar de comeback van Yari Verschaeren, die binnenkort weer minuten kan maken.

Eerder raakte al bekend dat de revalidatie van Verschaeren bijzonder goed verloopt en dat hij inmiddels al aan het meetrainen is met de groep. "Yari traint voluit mee. Hij gaat er helemaal voor: sprinten, tackelen, duels aangaan. Van kniepijn is geen sprake meer", gaf coach Brian Riemer mee op zijn persconferentie. "Nu moet hij gewoon nog terug in vorm zien te geraken. Daarbij is het nog wat zoeken naar de juiste balans."

Sterker nog, hij kan ook weer snel in actie komen. Bij Anderlecht organiseert men nog een extra oefenwedstrijd tegen Zulte Waregem komende donderdag waarin Verschaeren minuten zal maken. "We moeten alleen oppassen dat we hem niet overbelasten", bevestigt Riemer nog.

De 22-jarige Verschaeren, die recent zijn contract verlengde tot medio 2026, was bij Anderlecht vorig seizoen nog goed voor vier doelpunten en vier assists in 42 wedstrijden.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.