Sneijder en Janssen over gemis Lang bij PSV

Lang blijft onbeschikbaar door blessure: "PSV mist hem toch"

9 november 2023 om 10:46

Wesley Sneijder en Theo Janssen zijn het erover eens dat PSV Noa Lang heel goed had kunnen gebruiken in het Champions League-duel met RC Lens. De analisten vinden desondanks dat Hirving Lozano zich steeds meer laat gelden.

"Ja, ik mis hem wel", begint Janssen bij RTL7 over Lang, die met een blessure kampt. "Het is een speler die iets extra's heeft. Het publiek komt voor hem en hij zorgt ervoor dat de mensen op de banken staan. Dat gaf Wesley al aan, de mensen moeten vanavond op de banken staan. En Lang is een speler die dat teweeg kan brengen", stelt de voormalig middenvelder. "Ik mis hem wel, maar Lozano is ook geen verkeerde speler."

Sneijder vond de Mexicaan na zijn terugkeer 'te geforceerd op weg naar succes'. "Ik vind dat hij het de laatste twee, drie wedstrijden juist wel gedoseerd deed. Hij zocht echt naar mogelijkheden en combinaties. Ik ben het ook met Theo eens dat we Noa Lang missen, dat PSV hem mist. Maar Lozano vult het perfect in."

De voormalige aanvaller van Club Brugge kwam tot dusver dertien keer uit voor PSV. Daarin was hij goed voor vijf doelpunten en één assist.