Opnieuw doelmannencarrousel bij Anderlecht: 'Valdimarsson gelinkt aan paars-wit'

Opnieuw doelmannencarrousel bij Anderlecht: 'Valdimarsson gelinkt aan paars-wit'

09-11-2023 09:45
9

De transferperiode komt er weer aan en de Belgische clubs zijn al stevig op zoek naar versterking. Ook bij RSC Anderlecht zal men in actie schieten en lijkt men nog een nieuwe doelman in huis te willen halen.

Bij het Zweedse Fotbollskanalen weet men namelijk dat Anderlecht het vizier heeft gericht op Hakon Valdimarsson, een 22-jarige IJslandse doelman die momenteel in Zweden actief is bij Elfsborg. Daar maakte hij met veertien clean sheets in 28 partijen ook flink wat indruk te maken.

RSC Anderlecht is volgens de lokale bron helemaal overtuigd en wil de doelman komende winter in huis halen. Er is echter concurrentie van verschillende grote teams voor de viervoudige IJslandse international, die ook kan rekenen op interesse van ploegen die actief zijn in de Champions League.

De interesse in Valdimarsson lijkt er alvast op te wijzen dat Maxim Dupé komende winter andere oorden opzoekt. De Fransman werd aanvankelijk in huis gehaald om eerste doelman te worden bij paars-wit, maar werd naast de ploeg gezet toen Kasper Schmeichel bij de club tekende.