Ongelooflijk: Doku speelt tien minuten in CL en is meteen beste dribbelaar

08-11-2023 10:04
18

Afgelopen weekend was het wel echt de grote Doku-show in de Premier League. De jonge Rode Duivel gaf maar liefst vier assists en scoorde er ook nog een. Manchester City won uiteindelijk met 6-1 van Bournemouth.

Doku maakte ongetwijfeld ook indruk op zijn trainer, Pep Guardiola. De Spanjaard was dan ook vol lof na het optreden van zijn zomeraanwinst. De dribbelkont startte echter op de bank in City’s ontmoeting met Young Boys in de Champions League

Guardiola besloot zijn vleugelspeler op de bank te zetten en met Jack Grealish in de basis te starten. Doku werd pas in de 80e minuut ingezet in het Etihad Stadium, maar leek opnieuw zijn stempel te drukken.

Deze keer waren het geen assists of doelpunten, maar wel vintage Doku dribbels. In zo’n tien minuten voltooide hij maar liefst zes dribbels. Het was genoeg om hem de eretitel van beste dribbelaar te bezorgen, niet alleen van de wedstrijd maar ook van de hele avond in de Champions League op dinsdag.