Joos over Club Brugge: “Wat denkt Deila nu? Een put gegraven en zelf ingevallen”

Joos over Club Brugge: “Wat denkt Deila nu? Een put gegraven en zelf ingevallen”

07-11-2023 15:16 Laatste update: 15:22
7

Filip Joos en Gert Verheyen zetten hun vraagtekens bij de gedachtegang van Ronny Deila, de hoofdtrainer van Club Brugge. Blauw-Zwart verloor met 2-1 op bezoek bij Union SG en Joos staat nogmaals stil bij de eerdere uitspraak van Deila na de gewonnen match tegen Royal Antwerp FC.

Joos vraagt zich tijdens de uitzending van Extra Time af wat de hoofdtrainer van Club Brugge nu denkt. “Wat denkt Deila nu, vorige week die hele vreemde quote waarin hij eigenlijk zegt, nu heb ik het op mijn manier gedaan. Ik heb nu het gevoel dat hij een put heeft gegraven maar hij is er zelf in gevallen”, deelt Joos via Sporza.

Verheyen mengt zich in de discussie en is benieuwd over wie Deila het daadwerkelijk had binnen Club Brugge. “Ik zou weleens willen weten over wie hij het effectief had”, aldus Verheyen, Joos antwoordde als volgt. “Op de mensen boven, absoluut, dat is inmiddels vrij duidelijk denk ik”, deelt Joos.

Volgens Verheyen klopt er dan iets niet aan de uitspraken van Deila bij Club Brugge. “Als dit nu zijn keuze is, wat hebben die mensen boven dan gezegd? Die hebben dan toch gezegd dat je andere spelers moet zetten of niet? En dit zijn toch andere spelers dus dat klopt niet. Een heel mysterieus antwoord dat hij daar gegeven heeft, wie zijn idee is het dan?”, vraagt Verheyen zich af.

Joos is het eens met het mysterieuze aspect van de uitspraken van Deila na de gewonnen match van Club Brugge tegen Antwerp. “Heel bizar”, besluit Joos.