‘Stijnen (Patro Eisden) krijgt vier dagen schorsing na bedreigen vierde ref’

‘Stijnen (Patro Eisden) krijgt vier dagen schorsing na bedreigen vierde ref’

06-11-2023 21:18
14

Stijn Stijnen, de hoofdtrainer van Patro Eisden, heeft vier speeldagen schorsing gevorderd gekregen door het bondsparket van de KBVB, weet Het Nieuwsblad. Stijnen ging tijdens de match tussen Patro Eisden en Seraing Utd flink te keer tegen de vierde scheidsrechter. Patro Eisden won de Challenger Pro League-match uiteindelijk met 2-1.

De straf van Stijnen komt voort uit de manier waarop de hoofdtrainer zich gedroeg tijdens de match tussen Patro Eisden en Seraing Utd. Stijnen uitte zich zeer fel naar de vierde ref en bedreigde hem zelfs na de match. Stijnen gaf aan de vierde ref te “zullen vinden in de spelerstunnel.”

De vierde ref citeerde de uitspraken die Stijnen deed na het laatste fluitsignaal tussen Patro Eisden en Seraing. “Ik weet u te vinden, tot in de spelerstunnel, maandag is uw carrière voorbij, we gaan correctioneel verder.”

Naast Stijnen heeft ook keeperstrainer Niels Hermans een schorsing van twee wedstrijden gekregen. De bank van Patro Eisden sprong meerdere malen fanatiek op en in de 65e minuut zou Hermans meerdere gebaren hebben gemaakt die niet door de beugel konden.