El Khannouss vertrekt bij KRC Genk: Nodig voor mijn ontwikkeling

El Khannouss vertrekt bij KRC Genk: "Nodig voor mijn ontwikkeling"

09-11-2023 11:26
8

Bilal El Khannouss is bezig aan zijn laatste maanden bij KRC Genk. De Marokkaanse middenvelder kon afgelopen zomer al vertrekken bij de Limburgers, maar koos voor een verlengd verblijf. Aan het einde van het seizoen vertrekt hij echter.

Dat geeft El Khannouss zelf duidelijk aan in Het Belang van Limburg. "Het is de bedoeling dat ik na dit seizoen een volgende stap zet in het buitenland. Naar een club waar ik veel kan spelen, dat is nodig voor mijn verdere ontwikkeling", klinkt het.

Zelf schuift El Khannouss de Bundesliga naar voren als een potentiële bestemming. Een constructie zoals met Maarten Vandevoordt waar hij wordt gekocht en nog even uitgeleend aan Genk zit er echter niet in. "Dat zie ik niet meteen zitten", vertelt hij.

Voor de Marokkaan is het duidelijk dat hij de komende zomer een nieuwe stap wil en moet zetten. "Er zijn op dat vlak duidelijke afspraken met de club gemaakt. Maar dat is toekomstmuziek, ik focus me volledig op het heden. Ik wil eerst nog een prijs pakken met Genk", besluit hij.