Bodart voor Standard - Mechelen: Zelfs tegen Gent konden we terugkomen”

Bodart voor Standard - Mechelen: "Zelfs tegen Gent konden we terugkomen”

05-11-2023 12:04

Standard neemt het op zondag op tegen KV Mechelen. De Rouches hopen de nederlaag tegen Gent door te spoelen met een goede prestatie in Sclessin. Arnaud Bodart, net nog verkozen tot speler van de maand bij de Rouches, is alvast vol vertrouwen. 

Na een mooie reeks van 13/15 verloor Standard vorig weekend van Gent. Bodart hoopt opnieuw een ongeslagen reeks te starten. De doelman van Standard ging in gesprek met RTBF.  "Er is niets om ons zorgen over te maken, want we kwamen uit tegen een heel goede Gentse ploeg. Het enige minpunt was dat we geen goede eerste helft hadden en dat is iets wat we ons niet kunnen veroorloven”, aldus de doelman. 

“We hebben goed gereageerd op de bekerwedstrijd tegen Harelbecke en die 5-0 overwinning voelde goed. Nu moeten we dat een vervolg geven tegen Mechelen, dat een nieuwe coach heeft”, merkt Bodart op. “Maar als we thuis spelen, moeten we er gewoon voor gaan, niet nadenken en alles geven, met de energie van de fans als boost, en dan komt het wel goed.”

De Luikenaar is echter niet overmoedig en weet dat Mechelen een geduchte tegenstander kan zijn: "Het blijft een voetbalmatch waar alles mogelijk is, maar veel hangt af van ons. Zelfs in Gent, met die slechte eerste helft en wat we lieten zien in de tweede helft, hadden we zelfs terug kunnen komen van een doelpunt achterstand. Ik denk dat er veel van ons afhangt.”