Boskamp: ''Overmars moet Vermeeren niet in één adem met Xavi noemen''

Boskamp: ''Overmars moet Vermeeren niet in één adem met Xavi noemen''

04-11-2023 08:10 Laatste update: 09:00
10

In de Jupiler Pro League schitteren enkele talenten die potentieel de wereldtop kunnen bereiken. Arthur Vermeeren en Bilal El Khannouss scharen zich daaronder. Johan Boskamp ging in op wie hij het liefst naar Feyenoord ziet vertrekken en schatte hen op waarde.

Boskamp zag hoe Overmars Antwerp-middenvelder Vermeeren vergeleek met de aller grootsten. "Marc Overmars noemde Vermeeren een tijdje geleden in één adem met Xavi en Iniesta. Maar dat moet hij niet doen, want die twee waren van een ander niveau", vertelde Boskamp aan Het Laatste Nieuws.

De voormalige trainer van onder anderen KAA Gent, RSC Anderlecht, KV Kortrijk en Standard heeft een voorkeur voor wie hij het liefste naar zijn club zou zien komen. "Als ik er één naar 'mijn' Feyenoord mocht halen? Dan Vermeeren, door de manier waarop we spelen", aldus Boskamp, die toegaf dat hij de spelers het liefst beide ziet komen.

Vermeeren speelde dit seizoen 12 wedstrijden in de Jupiler Pro League en wist 1 maal te scoren en 2 assists te geven. El Khannouss speelde eveneens 12 wedstrijden en wist er 3 in de touwen te krijgen. Daarnaast gaf de middenvelder 1 assist.