KRC Genk wint zonder problemen van Vise en plaatst zich voor volgende ronde

01-11-2023 17:50 Laatste update: 18:03
5

KRC Genk moest op bezoek bij Eerste Amateurclub URSL Vise. Uiteindelijk won de eersteklasser zonder problemen, het werd 0-4.

Zoals verwacht was het balbezit voor KRC Genk. Na een kwartier was het echter de thuisploeg die bijna op voorsprong kwam. Van Crombrugge redde twee keer. De druk van KRC Genk nam toe en na zeventien minuten was het raak. Sor maakte via een rebound 0-1.

Voor rust kwam de thuisploeg nog dicht bij de gelijkmaker, maar een grote kans werd gemist door Karraoui. Vervolgens kreeg ook KRC Genk nog kansen om de score voor rust te verdubbelen, maar de ruststand bleef bij 0-1 voor de uitploeg.

In de tweede helft was het meteen raak voor KRC Genk. Ouattara plaatste een knap schot in de bovenhoek. Na een uur spelen werd een strafschopclaim van KRC Genk weggewuifd door scheidsrechter De Keyzer.

Beide clubs kregen nog een paar kansen en KRC Genk zette vijf minuten voor tijd de kers op de taart. Oyen bereikte na een knappe actie Zeqiri die de 0-3 op het bord kon zetten. In de laatste minuut van de match werd het ook nog 0-4 dankzij Bonsuh Baah.