Ohio krijgt basisplek bij Standard: 'Maar dit is zijn laatste kans'

Ohio krijgt basisplek bij Standard: 'Maar dit is zijn laatste kans'

01-11-2023 16:00
4

Standard kent een seizoen met ups en downs, maar mag de laatste weken toch weer naar boven kijken. Carl Hoefkens maakte enkele duidelijke keuzes, waardoor enkele pionnen naast de ploeg vielen. Eentje daarvan is Noah Ohio, die zich weer in de gratie moet spelen.

De twintigjarige Nederlander kreeg de eerste twee partijen dit seizoen nog een basisplek, maar moet zich sindsdien tevreden stellen met een plekje op de bank. Hij verloor de concurrentiestrijd van Wilfried Kaga en komt amper nog aan bod bij de Rouches. In de laatste zes partijen speelde hij zelfs amper veertien minuten voor Standard.

Amper minuten dus voor Ohio, die in de beker tegen Racing Harelbeke hoogstwaarschijnlijk wel een basisplek zal krijgen. Volgens La Dernière Heure is dat echter de laatste kans voor Ohio. Als hij ook in de Beker niet weet te overtuigen, dreigt het verhaal van Ohio bij Standard in mineur te gaan eindigen.

Voorlopig speelde de spits, die in de zomer van 2022 werd overgenomen door Standard, 37 partijen voor de Rouches. Daarin was hij goed voor vijf doelpunten en vijf assists. Hij heeft nog een contract tot medio 2026 bij de club.