Clement na Sparta Praag – Rangers: “Krijgen de kans om zichzelf nu te laten zien”

Clement na Sparta Praag – Rangers: “Krijgen de kans om zichzelf nu te laten zien”

27-10-2023 15:40

Philippe Clement, de hoofdtrainer van Rangers FC, speelde in Praag gelijk tegen Sparta Praag. Beide ploegen wisten niet te scoren, het werd 0-0. Clement blikt vooruit op de toekomst van de Rangers. Volgens Clement moeten de Rangers hard gaan werken.

Clement vertelt wat het plan wordt voor de Rangers in de aankomende periode. “We moeten hard gaan werken de aankomende weken en maanden. Dan gaan we in januari bekijken wat we wel en niet moeten doen en op welke posities we nog versterkingen nodig hebben”, deelt Clement via de officiële kanalen van de Rangers.

Clement ziet het als een nieuwe frisse start bij de Rangers. “Het is een open periode voor de spelers, een ongeschreven blad waarbij ze de kans krijgen om zichzelf te laten zien. Dat is precies de manier waarop ik er op dit moment naar kijk”, aldus Clement.

Clement vertelt verder dat het normaal is dat het niet allemaal direct even goed gaat voor de Rangers. “Het is normaal dat het een beetje een hobbelige route is op dit moment, ook daar moeten we zo goed mogelijk van zien te genieten”, meent Clement.

Clement sluit af door te vertellen waar de focus nu ligt bij de Rangers. “We werken hard met de spelers voor hun fitheid, herstel en levensstijl. We zijn ook druk met hetgeen wat we tactisch moeten brengen. Iedereen is moe na de match tegen Sparta Praag, maar vandaag hebben we een video-meeting over wat goed ging en wat we moeten verbeteren”, besluit Clement.