Vrancken voor Genk–Ferencváros: Op basis van kwaliteit, alle drie evenveel kans

Vrancken voor Genk–Ferencváros: "Op basis van kwaliteit, alle drie evenveel kans"

25-10-2023 22:05

Wouter Vrancken, de hoofdtrainer van KRC Genk, blikt vooruit op de Conference Leaguematch met Ferencváros. Vrancken is lovend over de Hongaarse tegenstander, volgens Vrancken maken zijn Ferencváros en Genk ongeveer even sterk.

Vrancken uit zich lovend over zowel de ploeg Ferencváros als de hoofdtrainer Dejan Stankovic. “Het is een ploeg die speelt met veel drang en druk naar voren. Anderzijds tonen ze ook lef in hun spel. Kortom, het is een heel goede ploeg, met een coach die zijn ideeën erin krijgt. Het zal een moeilijke wedstrijd worden, maar we geloven in onze eigen kansen”, deelt Vrancken via de officiële kanalen van Genk.

Vrancken wordt vervolgens gevraagd wie hij als de groepsfavoriet ziet tussen Genk, Fiorentina en Ferencváros. Čukarički wordt gezien als de mindere ploeg in de groep. “Op papier Fiorentina, maar we zitten met drie sterke ploegen in de poule die elk kans maken op de winst. Ook Ferencvaros heeft vorig jaar laten zien dat ze in een moeilijke groep de winst kunnen pakken”, aldus Vrancken.

Vrancken geeft een samenvatting hoe hij de verhoudingen ziet tussen Fiorentina, Ferencváros en Genk. “Om het samen te vatten: op basis van kwaliteit op het veld maken we alle drie evenveel kans”, besluit Vrancken.