'Bayern kan Musiala verliezen, Europese topclubs jagen op zijn handtekening'

'Bayern kan Musiala verliezen, Europese topclubs jagen op zijn handtekening'

17-10-2023 21:15
1

Liverpool toont na Leroy Sané nu ook serieuze belangstelling in Jamal Musiala, meldt het doorgaans goed ingevoerde BILD. De Premier League-grootmacht zou willen profiteren van de contractsituatie van de Duitse internationals bij Bayern München.

Sané en Musiala onderstreepten afgelopen weekend nog maar eens hun topvorm tijdens de vriendschappelijke zege van Die Mannschaft op de Verenigde Staten (1-3). De twintigjarige spelmaker maakte het derde doelpunt in Connecticut. Toch is het de vraag of hij komend weekend in de basis staat bij Bayern München, waar Thomas Tuchel regelmatig de voorkeur geeft aan Thomas Müller.

Volgens BILD zorgt het voor frustratie bij Musiala, die een vaste waarde wil zijn in de Allianz Arena. Dit seizoen stond hij echter pas twee keer in de basis in de Bundesliga en was hij twee keer invaller. De gesprekken over een nieuw contract zijn daarom on hold gezet. Zijn zaakwaarnemers willen eerst zien hoe de situatie zich ontwikkelt. Momenteel ligt het Duitse toptalent nog tot medio 2026 vast bij Bayern. 

Aan interesse is ondertussen geen gebrek. Jürgen Klopp heeft hem hoog op het verlanglijstje van Liverpool gezet, maar ook Real Madrid houdt hem in de gaten. The Reds zouden bovendien ook interesse tonen in Sané, die een contract tot 2025 heeft en als mogelijke opvolger van Mohamed Salah wordt gezien.