Clement schetst plannen bij Rangers: “Binnen paar maanden grote stappen zetten”

Clement schetst plannen bij Rangers: “Binnen paar maanden grote stappen zetten”

17-10-2023 17:31
1

Philippe Clement is de nieuwe T1 van Rangers FC. De voormalige KRC Genk en Club Brugge-man tekende een contract van 3,5 jaar bij de Schotse traditieclub. In een interview met Sky Sports schetst Clement zijn plannen. 

Op sociale media zagen we al dat Clement nu al aan de slag is gegaan en beelden van eerdere wedstrijden heeft bekeken. Hij heeft ondertussen de spelers ontmoet, en er wordt hem gevraagd wat hij nu al geleerd heeft over de ploeg die hij erft. “Er zijn dingen die beter kunnen, maar er is ook veel potentieel”, klinkt het bij Clement. 

“Natuurlijk, als je in een project stapt, zie je dat er dingen zijn die je beter kunt maken. Voor mij is het duidelijk, met dit team kunnen we groeien. Met deze club kunnen we de komende maanden en jaren groeien”, geeft Clement aan.

“Maar ik weet ook dat het hard werken zal zijn. Dag voor dag, het verhaal beter maken met spelers en personeel, en met onze manier van werken”, gaat de T1 verder. “Als je dit proces echt goed op gang wilt krijgen, zullen we binnen een paar maanden grote stappen zetten, maar het zal ook tijd kosten.”