PSV lijkt Lang (ex-Club Brugge) nog te moeten missen tegen Fortuna Sittard

PSV lijkt Lang (ex-Club Brugge) nog te moeten missen tegen Fortuna Sittard

17-10-2023 14:22

PSV heeft minder goed nieuws te melden met betrekking tot de lappenmand. Noa Lang, de voormalige aanvaller van Club Brugge, meldde zich niet op het trainingsveld. Naast Lang miste ook Malik Tillman de training van PSV, weet het Eindhovens Dagblad.

Lang viel in de wedstrijd met Sparta Rotterdam, die PSV met 0-4 wist te winnen, al in de eerste helft geblesseerd uit wegens klachten aan zijn hamstring. De buitenspeler heeft nu extra rust gekregen en zou nog niet toe zijn aan trainen. In de loop van de week volgt een nieuw oordeel over zijn fitheid. PSV-trainer Peter Bosz hoopte in eerste instantie dat Lang weer op tijd fit zou zijn voor de wedstrijd tegen Fortuna Sittard, maar dat duel lijkt te vroeg te komen.

Tillman reisde niet af naar de Verenigde Staten om met het nationale team mee te doen, omdat ook hij niet fit is. De Amerikaan deed tevens niet mee aan de groepstraining. Mauro Júnior en Obispo zijn dus op de weg terug. Het duo was lang uit de roulatie, in beide gevallen wegens knieblessures.