Anderlecht nipt voorbij Beerschot, Vazquez scoort opnieuw voor paars-wit

14-10-2023 18:45
2

Geen voetbal in de Jupiler Pro League en de Challenger Pro League, waardoor heel wat Belgische clubs hebben besloten om een oefenpartij te organiseren. Ook RSC Anderlecht en Beerschot, die zaterdag tegenover elkaar stonden in de 1-0 gewonnen wedstrijd door paars-wit.

Bij Anderlecht uiteraard geen internationals, waardoor verschillende andere jongens een kans kregen om zich te tonen. Onder andere Maxim Dupé, Louis Patris, Justin Lonwijk, Alexis Flips en Luis Vazquez kregen speelminuten en begonnen aan de wedstrijd.

Ondanks de goede prestaties van paars-wit in de JPL was het Beerschot dat de wedstrijd in handen nam en de dominante ploeg was. Beide ploegen troffen ook de paal, maar het eerste doelpunt kwam er pas in de tweede helft.

Nadat Theo Leoni mocht invallen had Anderlecht het een pak makkelijker om tot voetballen te komen en kwam paars-wit beter voor de dag. Twintig minuten voor tijd scoorde Vazquez uiteindelijk de enige treffer van de wedstrijd.