Jammer voor Duranville: 'Dortmund-talent hervalt in zwaardere spierblessure'

Jammer voor Duranville: 'Dortmund-talent hervalt in zwaardere spierblessure'

14-10-2023 10:15
4

Er is een nieuwe generatie opgestaan bij de Rode Duivels, al is nog niet elk goudklompje ontgonnen. Zo wordt ook Julien Duranville een grootse toekomst voorspeld. De pechduivel zit de vleugelaanvaller van Borussia Dortmund echter op de hielen. Mogelijk is hij out tot en met Nieuwjaar.

Duranville maakte op de slotspeeldag van de vorige Bundesliga zijn debuut voor Dortmund, nadat hij in de winterstop was overgekomen van RSC Anderlecht. De zeventienjarige Brusselaar barst van het talent, maar kreeg al snel te kampen met een spierblessure. In de voorbereiding op het huidige seizoen liet hij van zich spreken, totdat een nieuw letsel roet in het eten strooide.

In eerste instantie zou Duranville een tweetal maanden buiten strijd zijn. Bild weet nu echter dat zijn fysieke toestand verergerd is. Duranville is hervallen en heeft nu zelfs een zwaardere spierblessure opgelopen. De vrees bestaat dat hij de volledige heenronde aan zijn neus ziet voorbijgaan. Zo blijft het lang wachten op zijn eerste speelminuten van dit seizoen.