Spileers (Club Brugge): “Ongelofelijke eer om te mogen uitkomen voor mijn land”

Spileers (Club Brugge): “Ongelofelijke eer om te mogen uitkomen voor mijn land”

11-10-2023 22:16

Jorne Spileers, de achttienjarige verdediger van Club Brugge, droomt ervan om voor De Rode Duivels uit te mogen komen. Spileers is zeer content met zijn selectie voor de Belgische Beloften onder leiding van bondscoach Gill Swerts.

Spileers is voor de tweede keer opgeroepen bij de Belgische Beloften en is blij met Gill Swerts als bondscoach. “Voor mij is het extra fijn dat hij zelf ook een ex-verdediger is. Dat had ik ook met Carl (Hoefkens, red.) bij Club. Na de match van zondag (tegen Standard, red.) heb ik hem nog gesproken. Hij zei me dat hij blij was dat ik opnieuw volop mijn kans krijg en dat hij hoopt dat ik stappen blijf zetten”, citeert Het Nieuwsblad Spileers.

Spileers droomt ervan om op een gegeven moment de stap naar De Rode Duivels te kunnen zetten. “Ik blijf het een ongelofelijke eer om te mogen uitkomen voor mijn land. En wat de Rode Duivels betreft… Wat komt, dat komt. Soms kan het snel gaan. Kijk naar Arthur Vermeeren: vorig jaar speelde die nog bij mij bij de U19 en vandaag zit hij bij de Rode Duivels. Uiteraard droom ik daar ook van, maar alles op zijn tijd”, besluit Spileers.