McTominay glundert bij Man United

McTominay glundert bij Man United: 'Een van m'n mooiste dagen op voetbalveld'

7 oktober om 21:58

Scott McTominay is als een kind zo blij met zijn heldenrol bij Manchester United. De Schotse middenvelder scoorde zaterdagmiddag twee keer in de blessuretijd en hielp The Mancunians daarmee aan een 2-1 zege op Brentford.

McTominay kwam drie minuten voor tijd in de ploeg voor Sofyan Amrabat. De controleur zorgde met twee goals voor een bizar slot en een broodnodige overwinning voor manager Erik ten Hag. De laatste Premier League-speler die erin slaagde twee keer te scoren in de blessuretijd van de tweede helft, was Steven Bergwijn namens Tottenham Hotspur tegen Leicester City begin 2022.

"Dit was voor mij een van de mooiste middagen ooit op een voetbalveld", zegt een trotse McTominay vol trots tegen Premier League Productions. "Om twee keer te scoren, zo laat in een duel, is echt geweldig. Dit is ook een heel belangrijke overwinning voor ons. Iedereen weet dat we een moeilijke periode doormaken. Maar we hebben veel vechtlust in onze ploeg. We geven nooit zomaar op."

McTominay hoopt dat United nu in een flow komt. "Soms voelt het alsof we een beetje in onze eigen bubbel leven en dat om ons heen alleen maar negatief wordt gesproken over ons. Het is aan ons om dat buiten de deur te houden en na de interlandperiode de draad weer verder op te pakken. Bij United staat we erom bekend de handdoek nooit in de ring te gooien. Ik kom hier al sinds mijn vijfde, ik weet het dus als geen ander."