Hoefkens voor Club Brugge Ik ben niet van plan om van tactiek te wisselen

Hoefkens voor Club Brugge "Ik ben niet van plan om van tactiek te wisselen"

07-10-2023 12:16 Laatste update: 13:36
1

Zondagmiddag staat het duel tussen Standard en Club Brugge op het programma. Het belooft nu al een zeer gespannen partij te zijn. Carl Hoefkens, ex-Club Brugge, Ronny Deila, ex-Standard. De Luikse club heeft dringend punten nodig. De mannen uit Brugge hopen op een driepunter in de competitie. 

Standard-coach Hoefkens relativeert op de persconferentie. Al moet de coach toch ook voelen dat er het een en ander op het spel staat zondag. “Ik weet dat het zondag vurig zal zijn in Sclessin”, klinkt het bij Hoefkens. “Ik weet zeker dat de fans in een goede stemming zullen zijn en ik hoop dat we ze een overwinning kunnen bezorgen. Dat gezegd hebbende, moeten we niet te veel aandacht besteden aan de extra-sportieve kant van de dingen.”

"Behalve Kostas Laifis, die nog steeds last heeft van de blessure die hij opliep in Eupen, en Romaine Mundle, die ook niet beschikbaar is, zijn er geen andere afwezigen", klinkt het bij Hoefkens, geciteerd door RTBF. "Ik ben niet van plan om van tactiek te wisselen. We moeten deze wedstrijd benaderen zoals elke andere. Ik wil niet dat we onze manier van spelen veranderen alleen maar omdat we tegen een van de grote kanonnen van de competitie spelen.”

“We moeten niet denken dat we de underdogs zijn en ons aanpassen aan het spel van onze tegenstanders. We moeten ons spel ontwikkelen, zoals we de afgelopen weken hebben gedaan, en bewijzen dat we goed kunnen spelen maar ook punten kunnen pakken tegen een van de beste teams in de competitie.”