Nardi (KAA Gent): Sommigen zullen fluiten, anderen niet

Nardi (KAA Gent): "Sommigen zullen fluiten, anderen niet"

04-10-2023 12:00
7

Paul Nardi stond afgelopen weekend in doel bij KAA Gent, toen de Buffalo’s kostbare punten lieten liggen op bezoek bij RWDM. Nardi ging niet vrijuit bij de 1-1 van Gueye. Hij kwam te kort in een luchtduel met de spits van RWDM. Nardi reageerde achteraf op de fase.

"Ik dacht eerst dat er een overtreding op me gemaakt werd, maar de scheidsrechter gaf geen krimp. Ik heb intussen de beelden gezien en het is iets tussen de twee. Sommigen zullen fluiten, anderen niet", klinkt het bij de Fransman in Het Laatste Nieuws.

Nardi geeft aan dat hij de bal misschien meer had kunnen aanvallen of eventueel had kunnen wegboksen. "Ik was echter vooral bezig met die bal en voelde dan het contact. Ik verwachtte een fluitsignaal", gaat de doelman verder.

Als doelman wordt elk foutje natuurlijk uitvergroot, zeker wanneer het afgestraft wordt. De doelman probeert zich dan te focussen op het team te helpen bij volgende belangrijke momenten. "Bij zo’n fases moet je laten zien dat je die foutjes achter je kan laten", klinkt het bij Nardi.